В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

Мюзикл "Тайны Нотр Дам"

Перенос мероприятия
прошедшее событие

О событии

Мюзикл "Таємниці Нотр Дам" - один із шедеврів світової класики!
 
На сцені, на глядача, чекатиме костюмована постановка, у супровід музичних шедеврів, хореографії та відео інтеграції.
 
ЖИВИЙ ЗВУК! Російською мовою!
 
Акторський зірковий склад:
Олександр Сергєєв – Заслужений артист України;
Сергій Кучеренко – актор театру, а також соліст гурту «S-Клас», провідний майстер сцени; ;
Стас Рябуха – соліст – вокаліст театру опери та балету, провідний майстер сцени;
Юрій Богуславський – Актор театру, а також фіналіст першого сезону програми «Х-фактор»;
Оксана Шавкун – акторка театру, а також володар Гран-прі «Слов'янський Базар», учасник «Х-фактор-4»;
Валерія Рівна – співачка та викладач вокалу міжнародного рівня.
Шоу-балет "Love dance" під керівництвом Оксани Панібратець.
Хореограф-постачальник – Богдан Брауер.
Режисер:
Андрій Євсеєнко
Продюсер:
Аліна ЛЕНД
 
У всі часи, у всі століття людина прагнула і прагне влади. Думається йому, що саме в дзвоні золота та можливості дозволити собі все і криється секрет щастя. Однак насправді щасливий той, хто любить та кохає. У всякому разі, саме так стверджують мудреці, і ми не маємо підстав їм не вірити. Згадуючи всесвітньо відомі історії кохання з будь-яким (чи то трагічним, чи то щасливим) кінцем, не можна залишити поза увагою мюзикл «Нотр-Дам де Парі». У Дніпрі мюзикл також шалено популярний, тому рекомендуємо купити квиток на «Таємниці Нотр-Дам» заздалегідь. І так само важко знайти людину, яка б залишилася байдужою до цього твору Віктора Гюго.Давайте розглянемо цей шедевр з усіх боків!
Сюжетна лінія
Переплетення любовних ліній це завжди цікаво, а цього в романі Гюго вистачає. Історія починається, коли табір, в якому жила циганка Есмеральда, спробував потрапити до Парижа. Спроба успіхом не увінчалася, зате божевільним успіхом у чоловіків користувалася дочка циганського короля Клопена. Хто тільки не був у неї закоханий, хто тільки не намагався привернути її увагу! Першим став капітан королівських стрільців на ім'я Феб да Шатопер, який не тільки закохався в молоду красуню, а й забув про свою наречену Флер-де-Ліс. А далі – Фролло доступними йому методами намагався підкорити красуню, але в результаті вбив її. Як пам'ятаєте, він буде скинутий з даху дзвонарем Квазімодо, коли розповість про те, що смерть Есмеральди в буквальному значенні справа його рук. І він, маленький, потворний, але найщиріший із усіх, опиниться на місці страти, і вперше обійме вже мертве тіло тієї, яку любив.
Вас чекає незабутній вечір, про який ви довго пам'ятатимете!
Вечір приголомшливого дійства, наповненого сюрпризами та незвичайною музикою!
 
 
  

Купить билет на Мюзикл "Тайны Нотр Дам" можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Магдалиновка.

Мюзикл "Тайны Нотр Дам" состоится 18 марта 2022, 19:00, пятница в Магдалиновский центр культуры и досуга. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.